CHILE
NORDIC PHOTO GROUPS NYHETSBREV • NR 11 • APRIL 2009
 
 Morgan Sjöström går just nu Fjälledarlinjen i Storuman och har tillsammans med José Sepulveda inlett ett stort projekt, "Chile - bergslandet".
I slutet av 2008 genomförde de tillsammans med sina flickvänner den första delen av projektet, "De centrala topparna", som bl.a. tog dem till vulkanen San Josés 5800 meter höga topp. Just nu sammanställer de materialet och planerar inför nästa del, "Öken", där fyra toppar över 6000 meter kommer att bestigas.
Mer information och separat hemsida kommer senare i vår.
Foto: Morgan Sjöström

Vår utställning "Transsylvanien – i skuggan av Karpaterna" lämnar nu Göteborg för att turnera vidare till Halmstad. Där blir det vernissage på långfredagen, mellan 14.00 och 17.00, i Mike Zancottis lokaler på Viktoriagatan 4. För övriga öppettider, se hemsidan.

Foto: Ludvig Adin


Hjärtligt välkomna!
 
 

Nordic Photo Group är en grupp bestående av åtta fotografer som brinner för sitt bildskapande. De bor utspridda över Sverige samt på Åland och samarbetar aktivt för att främja den fotografiska utvecklingen både som grupp och individer. Målsättningen är att genomföra större gemensamma projekt samt dra nytta av varandras kunskaper och kontakter.

Välkommen in på hemsidan: www.nordicphotogroup.com


NORDIC PHOTO GROUP ÄR
Ludvig Adin, Nina Andersson, Ylva Asklöf, Birgitta Mück,
Morgan Sjöström, Sebastian Svensson, Karolina Tillman, Fredrik Törnroos


Har du problem med att läsa nyhetsbrevet? Klicka här!
Vill du i fortsättningen inte få detta nyhetsbrev? Avbryt din prenumeration här.